Posted on: septembrie 7, 2022 Posted by: florinolteanu Comments: 0

Între 8 și 11 septembrie 2022 , Asociația Culturală Pordampi Timișoara, Primăria Băile Herculane organizează Zilele Orașului Băile Herculane, în centrul vechi al stațiunii.

Primăria Băile Herculane a informat că pe Strada Cernei, între Hotelul Versay și Piața Hercules, începând de pe 7 septembrie – ora 16:00, și până luni – ora 8:00, se introduc restricții de circulație:

Circulația se va opri pe strada Cernei, de la intersecția cu strada Piața 1 Mai (hotel Cerna) până la Biserica Catolică, pe sensul de mers de lângă Hotelul Apolo;

Circulația spre Hotelul Roman va fi posibilă cu acces de pe Strada Zăvoiului (în dublu sens) și va continua pe sens unic pe Strada Nicolae Stoica de Hațeg, prin Piața Hercules pe sensul de mers de la Hotelul Ferdinand și apoi pe Aleea Romană;

Organizatorii recomandă ca spre Valea Cernei, turițtii și localnicii să ajungă venind de pe drumul național DN 67D (drumul forestier). Publicul este rugat pe cât posibil să nu vină cu automobilele personale până în apropierea centrului pentru că nu sunt suficiente spații de parcare, existând risc de aglomerație.

Cap de afiș va fi cântăreața Alexandra Ungureanu. Vor mai cânta și artiști de muzică populară și de muzică ușoară, DJ, etc.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.