Posted on: septembrie 1, 2021 Posted by: florinolteanu Comments: 0

USRPLUS Timiș a început să arunce săgeți otrăvite contra PNL. Practic, criticile din partea USRPLUS au început să fie tot mai dure la nivel național.

USRPLUS consideră că PNDL3 este o formă de hoție a PNL. Adică PNL își satisface clientela de partid așa cum PSD o făcea în „era Dragnea”.

 Este cel mai dur atac pe care USRPLUS îl lansează la nivel național. Pe contul Filialei Timiș a USRPLUS de pe o rețea de socializare a apărut următoarea declarație:

„În timp ce avem și astăzi aproape 1.000 de școli cu toalete în curte, baronii locali au risipit 30 de miliarde de lei, din totalul alocat de 44.5 miliarde lei pentru PNDL între 2015-2020.

Acum ne este propus un nou PNDL, cu o valoare și mai mare, de 50 miliarde de lei.

În trecut s-au cumpărat becuri cu 2.000 de euro în cătune și s-au construit toalete cu 80.000 de euro în Teleorman.

USRPLUS Timiș: PNDL 3 este o hoție!

”PNDL 3 în forma propusă de Premierul Florin Cîțu este o continuare a jafului din bani publici. Este furt și risipă. Cu cei 50 miliarde de lei propuși prin noul PNDL, am putea construi 10 spitale regionale. Construcția autostrăzilor A8 și A7 costă mai puțin de 10 miliarde de euro. Am putea construi 25.000 de școli și 33.000 de grădinițe, conform unui cost standard publicat de Ministerul Educației.

Din pușculița lui Liviu Dragnea s-au îmfruptat mulți baroni. Mulți primari și președinți de Consilii Județene. Multe firme de casă de partid. Nu putem continua cu jaful național.

În toți anii de PNDL, s-a schimbat cu ceva viața oamenilor din comunele în care au fost pompați bani? România are nevoie de o dezvoltare reală. Românii nu au luptat, din stradă, împotriva unui PSD corupt pentru a veni astăzi cu aceleași programe, cu aceleași practici. Nu vom susține hoția.”.

Evident, nu de grija poporului nu mai au somn cei din USRPLUS. Corabia guvernării ia apă iar mulți se gândesc să scape cât mai repede și cât mai neșifonați. Șantajul a devenit în politica românească un soi de curs de maniere elegante.

Evident, aceste critici se vor tempera dacă PNL va accepta desființarea SIJ. Și multe altele se pot întâmpla. Un lucru este însă cert. PNL ca să mențină puterea, trebuie să cedeze. Ședința de Guvern care trebuia să aibă loc azi s-a amânat pentru mâine.

Nu se știe cum va începe școala, care este situația reală a infectărilor din Valul 4 al pandemiei.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.