Posted on: septembrie 3, 2021 Posted by: florinolteanu Comments: 0

Parlamentul României aplică legile lui Murphy: „nu lăsa pe mâine ce poți face azi! Lasă pe poimâine, poate se rezolvă de la sine!”.

Așadar, parlamentarii nu au reușit să rezolve în această seară chestiunile legate de calendarul moțiunii. O nouă întâlnire va avea loc mâine, la ora 11 dimineața. Ședința de azi, de la ora 23 s-a suspendat din lipsă de cvorum.

Din păcate, criza politică lasă Parlamentul în situația de a uita că trebuie să rezolve problemele adevărate ale Românilor.

Parlamentarii se duelează între ei, chiar dacă fac parte din majoritatea parlamentară care a votat Guvernul în decembrie 2020.

Parlamentul României are foarte multe probleme de rezolvat, dar parlamentarii se fac că nu le văd.

Actuala criză politică face ca privirile să nu mai fie ațintite asupra competiției interne pentru șefia PNL.

Nu se știe ce sorți de izbândă are o moțiune de cenzură. Ca să fie provocate alegeri anticipate, trebuie ca Parlamentul să respingă două guverne succesive. Adică alegerile anticipate nu pot avea loc mai devreme de luna ianuarie 2022. Ori atunci nu se știe cum va evolua valul 4 al pandemiei de Covid 19.

Practic, Florin Cîțu a menționat ca va demite miniștrii de la USRPLUS care vor vota moțiunea.

Faptul că USRPLUS și AUR s-au aliat apare ca un nou Pact Ribbentrop-Molotov. Adică nu poate ieși nimic bun din această alianță între două forțe diametral opuse politic. Poate fi o reeditare a monstruoasei coaliții care în 1866 l-a demis pe Alexandru Ioan Cuza și l-a trimis în exil

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.