Posted on: februarie 18, 2022 Posted by: monica Comments: 0
suporturi-adezive

Acasă sau la birou, se-ntâmplă des să ai nevoie să lipești ceva la îndemână pentru a-ți aminti mai târziu ce ai de făcut. Poate o listă de task-uri sau de cumpărături, indiferent ce ar fi, dacă ai nevoie de o soluție pentru a renunța la foile volante care se pierd mai repede decât uiți ce ai notat pe ele, noi venim cu soluția. 

Știm că poți folosi magneți sau piuneze pentru a rezolva rapid situația, dar parcă nu sunt nici la fel de eficiente și nici la fel de estetice ca suporturile dublu adezive despre care vom discuta în acest articol. 

Citește în continuare pentru a afla de ce ar trebui să folosești de acum înainte suporturi dublu adezive, ce sunt acestea și tot ce trebuie să știi înainte să le folosești. 

Ce sunt suporturile dublu adezive?

La fel cum le spune și numele, acestea sunt suporturi dublu adezive adecvate fixării pe termen scurt a obiectelor ușoare pe pereți, ferestre, oglinzi sau panouri. Suporturile dublu adezive precum buline dublu adezive sunt o alternativă rapidă și practică la clasicele piuneze și magneți. Important de reținut este că aceste suporturi nu îți vor deteriora obiectele fixate, lucru care este inevitabil dacă folosești piuneze. 

Suporturile dublu adezive sunt soluția inteligentă la care să apelezi dacă dorești să fixezi obiecte pe pereți sau alte suprafețe. Acestea pot fi îndepărtate cu ușurință și chiar refolosite. 

De ce să alegi suporturi dublu adezive?

Dacă încă nu ți-am răspuns la întrebare, atunci trebuie să știi că poți fixa într-o secundă obiecte ușoare din hârtie sau carton de obiecte solide și la fel de rapid le vei și îndepărta. 

Ce trebuie să știi înainte să folosești suporturi dublu adezive?

Atât la birou, cât și acasă, suporturile dublu adezive sunt soluția ideală pe care să o ai la îndemână. Le poți folosi curat, flexibil și pentru foarte multe scopuri. În funcție de ce ai nevoie să fixezi, poți alege între fâșiile adezive Powerstrips care sunt temporare sau benzile de montare Powerbond care sunt permanente. 

Suporturile dublu adezive pentru pereți și oglinzi: alege soluția practică și rapidă 

Descoperă întreaga gamă de produse Tesa și alege suporturile dublu adezive de care ai nevoie, soluția rapidă și ideală. Uită de piuneze și magneți! 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.