Posted on: martie 30, 2021 Posted by: razvan Comments: 0

Iată că a trecut un an de când pandemia de covid-19 a pus asalt peste întreaga lume, ritmul nostru de viață s-a schimbat radical, urmând să adoptăm un alt stil de viață.

            Cei mai afectați de criza cu noul coronavirus au fost corporatiștii și toți cei ce lucrau de la un birou, din fața calculatorului. Odată cu venirea acestei pandemii, angajatorii – unde a fost posibil – au instaurat regimul de telemuncă. Acest concept nu mai este o noutate pentru nimeni dintre noi, deoarece telemunca înseamnă, pe scurt, că întreprinzi aceleași activități pe care le făceai de la sediul fimei la care lucrezi, doar că nu mai ești sub atenta supraveghere a unui supervizor, ca și un avantaj, însă nu mai beneficiezi nici de suportul echipei și a unui șef, de care te bucurai când lucrai de la sediu, și trebuie sa te folosești de propriile tale bunuri pentru a îți desfășura activitatea profesională.

            Majoritatea întreprinderilor nu au putut oferi angajaților laptop-uri personale pentru a le folosi în scop de muncă, deoarece epidemia s-a instalat foarte repede în țara noastră, iar un alt motiv ar fi lipsa fondurilor.

            Work from home, mai prezintă și un alt avantaj, acela că te scutește de naveta până la locul de muncă, permițându-ți astfel să dai mai mult randament în timpul programului și să fii mai productiv, însă ce te faci dacă laptop-ul tău personal de pe care îți desfășori și activitatea de lucru începe să nu mai funcționeze? Firma la care lucrezi nu îți poate oferi un laptop, nu îți pot lua concediu de odihnă, deoarece ai plănuit deja vacanța cu familia, iar concediu fără plată, se exclude din start, deoarece luna viitoare ai primi și mai puțini bani la salariu, astfel neputând să îți achiziționezi un laptop, astfel că te învârți într-un cerc vicios. Șeful tău îți cere periodic rapoartele, iar tu nu ai pe ce le scrie deoarece „obiectul muncii” a încetat să mai funcționeze.

            La această problemă există o singură rezolvare: apelezi la împrumut rapid nebancar acordat de către un IFN. Acum, probabil te întrebi cum poți accesa creditul? Îți voi explica în cele ce urmează.

            Dacă nu ai nevoie de un laptop cu specificații de top, ci doar de unul Office, poți opta să împrumuți bani de la VivaCredit, deoarece oferă sume de până la 2000 lei, iar cel mai mare atu al acestora este faptul că suma împrumutată o primești cu 0% dobândă în primele 30 zile, astfel că îl poți achita după ce primești salariul – deoarece acum îți vei putea desfășura activitatea profesională – iar dacă depășești, dobânda va fi una de doar 1,2% pe zi. Un alt avantaj îl reprezintă faptul că dacă ai probleme cu biroul de credit, sau ești raportat ca și cetățean rău-platnic nu trebuie să îți faci absolut nici o grijă, deoarece instituția îți va oferi suma solicitată.

            Pe de altă parte, poate laptop-ul tău este perfect funcțional, însă dorești să achiziționezi altul pentru a îl utiliza doar în regim de telemuncă, iar pe al tău personal să îl poți folosi doar pentru activitățile tale uzuale.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.