Posted on: octombrie 13, 2021 Posted by: florinolteanu Comments: 0

Elevii timișoreni gustă din plin ”succesul“ guvernării de dreapta. Stau cu gecile pe ei și îndură frigul, mai ceva ca pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, membru USRPLUS a ajuns să fie de acord cu propunerile PSD. A spus că orașul nu are bani pentru âncălzirea instituțiilor publice.

În consecință, elevii timișoreni, 5 000 dintre ei, vor lucra on-line. adică vor învăța de acasă. Pe vremea lui Ceaușescu părinții și bunicii lor tremurau de frig pentru a plăti o datorie de miliarde de dolari. La 12 aprilie 1989, datoria României era 0.

Elevii timișoreni tremură de frig pentru că Florin Cîțu a urcat datoria României la zeci de miliarde de euro. Așadar, PNL a reușit perfomanța să determine timișorenii să-și amintească de privațiunile din timpul lui Nicolae Ceaușescu. Tocmai ei, cei care au înfruntat gloanțele pentru libertate și democrație.

Cu ce sunt de vină elevii timișoreni că niște habarniști conduc orașul și țara întreagă?

Abia suntem în luna octombrie. Frigul va veni și mai puternic în lunile noiembrie, decembrie, ianuarie. Probabil Dominic Fritz uită ce au pățit conaționalii săi în stepele rusești începând din octombrie 1941. Sincer, timișorenii aveau pretenții mai mari de la un neamț care s-a lăudat că va schimba orașul. Acum, neamțul democrat dă dreptate PSD, pe care USR îl califica drept partid de comuniști.

Asta este, lucrurile se schimbă, dar elevii timișoreni sunt victime colaterale și total nevinovate.

Așadar, unde este evoluția Timișoarei? Să tremuri de frig într-o țară îndatorată la extrem este oare un progres față de perioada în care părinții și bunicii tremurau într-o țară cu 0 datorii externe?

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.