Posted on: iunie 24, 2021 Posted by: ramona Comments: 0
cazare Delta Dunarii

Cand nu stii daca ar trebui sa optezi pentru o vacanta la mare sau la munte, raspunsul e simplu! Cea mai buna solutie este sa planuiesti o excursie in Delta Dunarii, un paradis natural unic in lume, situat chiar pe teritoriul Romaniei. Christian Tour, una dintre cele mai apreciate agentii de turism de la noi din tara, ti-a pregatit cele mai bune oferte de cazare Delta Dunarii, intr-un loc magic, unde vei putea sa te relaxezi si sa te bucuri de farmecul naturii.

Dupa ce a traversat 10 tari si 4 capitale de stat si inainte de a se varsa in Marea Neagra, Dunarea formeaza una dintre cele mai spectaculoase, mai bine conservate si mai mari delte europene. Dunarea este al doilea fluviu ca marime din Europa, dupa Volga, si poarta in sine povesti din taramuri indepartate. Cei care opteaza pentru cazare Delta Dunarii vor petrece cateva zile intr-un loc inclus in patrimoniul Unesco.

Delta este casa a peste 300 de specii de pasari, a aproximativ 50 de specii de pesti de apa dulce, dar si a multor alte plante, fiind clasificata ca rezervatie a biosferei la nivel national in Romania si ca parc national in taxonomia internationala a IUCN (Uniunea Internationala pentru Conservarea Naturii). Incepand cu anul 1991, acest loc este protejat prin Conventia Ramsar ca zona umeda de importanta internationala.

Toate aceste aspecte dovedesc faptul ca alegerea unei oferte de cazare Delta Dunarii este optiunea perfecta pentru oricine. Cuplurile vor putea petrece un sejur romantic aici, admirand apusul in apele cristaline din Delta. Familiile ii vor duce pe cei mici intr-un loc magic, unde vor putea invata mai mult despre natura. Grupurile de prieteni vor avea parte de o vacanta deosebita, intr-un loc cu totul aparte, pe care nu o vor uita niciodata.

cazare Delta Dunarii

Desi Delta este un loc desprins din basme, in care timpul pare ca a stat pe loc, aici nu ai timp sa te plictisesti. Unitatile de cazare Delta Dunarii puse la dispozitie de agentia Christian Tour includ atat zone de relaxare pentru adulti (sauna, biliard, tenis de masa), cat si pentru copii (piscine, terenuri de sport, locuri de joaca si altele). Iar lista nu se incheie aici!

Cand ajungi in Delta, exista nenumarate activitati pe care le poti intreprinde pentru a profita de aceasta experienta unica. Pentru inceput, ar trebui sa planifici cateva excursii si, cand vine vorba de destinatii, chiar ai de unde alege! Poti incepe cu Sulina, locul unde Dunarea se varsa in Marea Neagra, poti vizita zona plaurilor miscatori, te poti plimba cu caruta prin padurea Letea si multe altele!

Bineinteles ca aici e raiul celor care iubesc sporturile nautice, care se pot plimba cu SUP-uri, caiace, pot inota in largul marii, la Sulina, sau se pot bucura de piscina oferita de unitatea de cazare Delta Dunarii aleasa. Tot aici, poti pescui, poti face birdwatching si poti participa la alte activitati care te vor face sa te desprinzi de ritmul trepidant al vietii de zi cu zi.

Viziteaza Delta Dunarii alaturi de cei dragi si vei avea parte de o vacanta unica, de care iti vei aminti intotdeauna cu cel mai mare drag!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.