Posted on: februarie 12, 2021 Posted by: Redactor Comments: 0

Cunoașterea viitorului și pregătirea pentru situațiile neprevăzute sunt două zone de interes major pentru fiecare dintre noi. Nu de puține ori, folosim sintagme în vorbire care spun că, dacă am fi știut un anumit lucru, am fi făcut o altă opțiune în alegerile noastre. Ei bine, indiferent dacă acest aspect ține de viață sau doar de confortul nostru personal, stă în responsabilitatea noastră să ne informăm și să ne bucurăm de rezultate. Din fericire, la ora actuală avem la dispoziție nenumărate modalități prin care să facem acest lucru, iar unul dintre acestea se rezumă la citirea horoscopului. Rămâi alături de noi și descoperă care sunt diferențele între horoscopul occidental și cel chinezesc, în doar câteva momente!

  1. Apariția zodiacului

Nu este un secret faptul că zodiacul chinezesc este mult mai vechi, ca și vârstă, în comparație cu cel occidental. Acesta a apărut acum mai bine de 3000 de ani și începe să fie interesant și pentru occidentali (în speță, europeni), care sunt extrem de curioși să afle ce anume le rezervă destinul.

Legendele cu privire la apariția a ceea ce numim noi astăzi horoscop chinezesc sunt două la număr și se concentrează pe Buddha. Astfel, se spune că acesta ar fi ales cele 12 animale din zodiacul chinezesc în urma unei competiții, din care cele 12 au fost alese câștigătoare. În același timp, o altă legendă susține faptul că întreaga tevatură a plecat de la un strigăt de-al lui Buddha, în urma căruia doar cele 12 animale au răspuns. Pentru asta, au primit privilegiul de a fi existente în zodiacul chinezesc.

  • Animalele pentru fiecare zodiac în parte

Cei mai mulți dintre noi știu care sunt semnele zodiacale pentru fiecare zodie în parte, atunci când vorbim despre horoscopul occidental. Cu toate acestea, astrologia chinezească se bazează pe alte 12 animale, care ar putea fi destul de dificil de ținut minte. Acestea sunt șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine, mistreț, șobolan, bivol, tigru, iepure și dragon, fiecare dintre acestea alegându-se în funcție de anul nașterii persoanei în cauză. Ulterior, se iau data nașterii, ora și luna și se determină alte caracteristici extrem de importante pentru fiecare persoană în parte. Toate aceste aspecte vor contura viitorul persoanei, precum și utilitatea ei în activitățile pe care le va realiza pe Pământ.

  • Rolul zodiacului în viața noastră

La fel ca și astrologia occidentală, și cea chinezească este realmente interesantă pentru mulți dintre noi. Aceasta are rolul de a ne furniza o cale, de fiecare dată când suntem confuzi și nu știm pe unde să o luăm. În același timp, ne asigură ajutorul de care avem nevoie, ori de câte ori suntem la răscruce de drumuri. Indiferent că ne referim la bani, familie, dragoste sau carieră, știm cât de important este să avem un echilibru între acestea. Tocmai din acest motiv, avem nevoie de toate sursele de informare pe care le avem la dispoziție, în așa fel încât rezultatul să fie pe măsura așteptărilor noastre.

Oferă-ți tot sprijinul de care ai nevoie, pentru a avea o viață liniștită și extrem de echilibrată – apelând la horoscop online.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.